Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/12/2021 08:06 - Algemeen

De Eindejaar koopjes zijn er!

De mooiste tijd van het jaar staat weer voor de deur, een bijzonder manier om het jaar sportief af te sluiten. Met Kerst en Nieuw staat familie centraal, en wie kan er niet zeggen dat zijn geliefde viervoeter daar deel van uitmaakt!
Team ET-Auction heeft dan ook zijn uiterste best gedaan om 2022 bijzonder te kunnen starten! Want vanaf vrijdag 30 december telt de klok af naar 3 januari. Gedurende deze tijd zullen 31 paarden onder de hamer worden geveild.

Kwaliteit moet getoond worden
10 merries, 6 hengsten en 15 ruinen hebben de strenge selectie doorstaan. 6 daarvan zijn ouder en worden op wedstrijd uitgebracht. Het ET Auction team streeft telkens naar kwaliteit en is dan ook niet bang om de te veilen paarden uit te brengen op wedstrijd. Belle Fleur de Liebri (Cera d’Ick x Elvis Ter Putte) sprong afgelopen weekend succesvol de 6-jarige rubriek onder het zadel van Tim Van Den Broeck in Lier/ Azelhof. Vind de video’s terug op onze website!

Service en vertrouwen
Elke veiling streven we naar de best mogelijke collectie en de best mogelijke service voor onze klanten. Na al deze jaren hebben we de nodige ervaring opgebouwd en belangrijke contacten gelegd. Dit resulteert vaak in een vlekkeloze afhandeling, wat zeer sterk wordt gewaardeerd!

Januari belooft een drukke maand te worden, een nieuwe video dag staat op het programma alsook de eerste embryo veiling zal aflopen. Fokkers kunnen hun geliefde fokproducten aanbieden op een gemakkelijke manier, de wereld is slecht één klik verwijderd. Als u graag deel wil uitmaken van dit verhaal, aarzel dan niet om contact op te nemen.

De gehele collectie staat vanaf heden online en gaat onder de hamer vanaf vrijdag 30 december tot en met maandag 3 januari 19h30.

De gehele collectie is terug te vinden op https://www.et-auction.com/nl/home

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions