Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2022 22:05 - Jumping

Thonon wint direct GP-kwalificatie in Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva is vandaag na de rubrieken voor de jonge paarden ook de CSI2* competitie van start gegaan. De dag startte vanmorgen met de 1.35m hoge kwalificatie voor de Silver Grand Prix en dat leverde meteen een Belgische overwinning op dankzij Virginie Thonon en de 13-jarige hengst Dayton Sitte (Ogano Sitte). Thonon, die ook tijdens de Autumn Tour in oktober al voor heel was succes wist te zorgen, snede in deze speedclass naar de meet in 58.78 seconden en daarmee liet ze dus meteen het Belgische volkslied weerklinken.

 

De Italiaan Francesco Turturiello wist het dichts in de buurt te komen van onze landgenote. Hij had de 10-jarige merrie Mona Lisa Van Dorperheide (Zilverstar T) gezadeld en nestelde zich uiteindelijk op de 2de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 59.74 seconden. De 3de plaats ging dan weer naar de Fransman Olivier Robert en dit met de 14-jarige merrie Zygote Z (Zandor Z). Ook hij wist netjes alle balken in de lepels te houden, maar hij deed er dan weer 59.75 seconden over om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Voor Freddy Demuynck was er nog een 4de plaats met Armageddon vh Leeuwerikhof (Amour He Van T Leeuwerikenhof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions