Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/01/2022 11:04 - Jumping

Ook Freddy Demuyck wint nu in Oliva!

De Belgische delegatie is uitstekend begonnen aan de openingsweek van de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat Virginie Thonon gisteren al 2 rubrieken op haar palmares wist te schrijven viel er zonet opnieuw een Belgische overwinning te noteren. In de Silver 1.40m rubriek ging de winst namelijk naar Freddy Demuynck met de 12-jarige ruin Armageddon vh Leeuwerikenhof (Amour He Van T Leeuwerikehof). Demuynck, die gisteren trouwens ook al 4de werd tijdens de 1.35m hoge GP-kwalificatie, wist in deze rubriek tegen de klok een tijd van 65.30 seconden op het scorebord te brengen en daarmee dus alles en iedereen achter zich te houden.

 

Het zilver bleef in eigen land dankzij Fernando Fourcade Lopez en de 8-jarige merrie La Marron (Christian). Fourcade Lopez stond met een finishtijd van 65.53 seconden lange tijd aan de leiding in deze proef, maar moest dus uiteindelijk toch Demuynck nog voor zich dulden. De Italiaan Paolo Paini vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kruiste de meet in 66.31 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de eveneens 8-jarige Japonica Di Ca’San Giorgio (Kannan).

 

Voor Pieter Devos was er wat verderop in het klassement nog een 13de plaats met Milona van het Speienhof (Chopard VDB Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions