Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/01/2022 13:03 - Jumping

Karel Cox springt opnieuw in de prijzen!

Gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox blijft voor mooie prestaties zorgen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat hij gisteren nog de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam wist te schrijven wist hij zich vanmorgen opnieuw in de prijzen te rijden in de Gold 1.40m rubriek. Cox verscheen in de ring met de 9-jarige merrie Esteluna CI Z (Elvis Ter Putte) en met een finishtijd van 31.69 seconden wist hij de 7de plaats in het klassement voor zijn rekening te nemen.

 

Winst was er voor de Italiaan Emilio Bicocchi en dit met de 12-jarige hengst Flinton (Clinton). Bicocchi spurtte in de 2de fase naar de meet in een overtuigende tijd van 28.98 seconden en daarmee slaagde hij er als enige in om de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

De Française Marie Demonte wist vervolgens beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement. Zij zat in het zadel van de 9-jarige ruin Destin d’Euskadi (Diamant de Semilly) die ze naar de meet wist te sturen in 30.39 seconden. Voor de Ier Mark Mcauley was er ditmaal een 3de plaats in het klassement. Mcauley, die gisteren met zijn Miebello nog de Silver Tour Grand Prix wist te winnen, zette met de 9-jarige Esmeralda de Hus Z (Eldorado de Hus) een tijd van 30.58 seconden op het scorebord.

 

Verder was er voor ons land ook nog een 16de plaats voor Koen Vereecke met New Star Quality (Nabab de Rêve) en een 17de plaats voor Pieter Devos met Carleyle (Connor 48).

 

TAGS   |   EMILIO BICOCCHI   |   KAREL COX   |   MARIE DEMONTE   |   MARK MCAULEY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions