Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2013 09:05 - Jumping

Again du Toultia vervoegt stal Marcus Ehning

Fabien Schreiber stuurt een tweede hengst richting Duitsland bij Marcus Ehning. In navolging van Copin vd Broy gaat nu ook Again du Toultia (Mr. Blue x Eros Platière) naar Ehning. Hij vertrekt eind deze maand, nadat de laatste porties sperma zijn ingevroren.

Again du Toultia kwam zaterdag nog in Lanaken op de hengstenkeuring en werd goedgekeurd op basis van zijn parcours onder het zadel van Fabrice Galdini. Eerder was hij al AES aanvaard, waardoor er reeds enkele fraaie veulens van de hengst rond huppelen. Again du Toultia is een bloedhengst geboren bij Fabien Schreiber.

Zijn
moeder Madona PK sprong internationaal met Fabrice Galdini. Ze nam o.a. succesvol deel aan het Masters toernooi van Spruce Meadows. Ze is ook moeder van veertien volle broers en zussen met als vader Copin vd Broy. Onder hen o.a. Cannonball du Toultia Z, Daytona du Toultia Z, Cheops du Toultia Z en Cowboy du Toultia Z.

 

TAGS   |   AGAIN DU TOULTIA   |   FABIEN SCHREIBER   |   MARCUS EHNING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions