Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/09/2013 08:32 - Jumping

Onbekende Gregory Cottard Frans kampioen

Hij maakte maar twee springfouten over vier omlopen, Marie en Michel Hecart maakten er drie. Gregory Cottard wint zo goud op het Kampioenschap van Frankrijk Pro Elite te Fontainebleau. Dochter en vader Hécart zijn goed voor zilver en brons. Michel Hécart had vorig jaar nog het kampioenschap weten te winnen. Gregory Cottard is een ruiter die vooral bekend is vanuit de Franse Cyclus. De laatste paar jaren maakte hij een fameuze opgang dankzij zijn merrie Pepyt des Elfs (Landsturm). Cottard ontving vorig jaar pas zijn eerste nations cupselectie.

 

Marie en Michel Hecart zijn beter bekend in het milieu. Marie maakt de laatste tijd furore met haar topmerrie Myself de Brève (Quidam de Revel), die ook hier in Fontainebleau haar bondgenoot was. Haar vader Michel Hecart is topruiter sinds jaren, beroemd van o.a. Itot du Chateau, Kannan en zijn fokkerij 'de la Roque'.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions