Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/01/2017 19:54 - Mennen

Leipzig: 10 winstpunten voor Jérôme Voutaz

Het werd een extreem spannende drive off deze namiddag in Leipzig waarin de drie finalisten terug met een schone lei startten.

 

Boyd Exell (109,20) wint de wedstrijd met een wild card voor de Zwitser Jérôme Voutaz (109,41) die 10 winstpunten mag toevoegen aan zijn lijst en nu op de vijfde plaats komt in het klassement, een deelname aan de finale in Göteborg is hiermee verzekerd. IJsbrand Chardon (112,73), de winnaar van Mechelen, volgt met een verschil van ruim 3 seconden en wordt derde.

 

Voor Edouard Simonet is de kans op een startticket voor de finale bijzonder klein geworden. De  menner uit Neerpelt gaat in Leipzig vlot van start en zet een foutloos parcours neer maar in de tweede hindernis is er even een communicatiefout en gaan er kostbare seconden verloren. Edouard Simonet rijdt zijn laatste wereldbekerwedstrijd op 4 en 5 februari in Bordeaux.

 

Uitslag CAI-W Leipzig

Stand FEI World Cup na Leipzig

Documenten :
fei_world_cup_driving_standings_after_leipzig_2017.pdf 
result_driving_2nd_round_sunday.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions