Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/05/2017 20:03 - Jumping

Valkenswaard: Devos 5e in GP, Zanotelli wint

Pieter Devos was zonder twijfel de beste Belg op de slotdag van de CSI twee sterren in Valkenswaard, die vandaag werd afgesloten met de Grand Prix. Daarin werd Pieter vijfde met zijn beloftevolle Claire Z (Clearway). Marlon Zanotelli (Celena VDL) won voor Maikel Van Der Vleuten (Dana Blue). En zo stonden twee producten van de al lang gestorven GP-hengst Mr. Blue op één en twee. Man in vorm Pedro Veniss werd derde met Tresor de Varende). Net voor Devos vonden we nog een grote naam: Darragh Kenny met Team de Coquerie (Heartbreaker).

 

Abdel Saïd werd knap zevende met de pas achtjarige BWP-hengst Jackson de Regor (Vagabond de la Pomme). Voor België stond ook Karel Cox nog in de toptien na rustig dubbel nul op Clintissima van Spalbeek Z (Clintissimo Z), ook maar acht jaar trouwens. Wilm Vermeir en Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze) stonden op plaats elf na één fout in de barrage. Jos Verlooy en de in Valkenswaard doorgebroken ruin Igor (Emerald) maakten helaas één fout in het parcours. Verlooy werd wel nog mooi tweede in de Medium Final op Japatero VDM (Eldorado vd Zeshoek), de volle broer van Killer Queen VDM van Daniel Deusser, die gisteren nog won in Valkenswaard. Familie Bruggeman uit Eksaarde is fokker van deze twee paarden uit de Olympische merrie Derly Chin de Muze. De winnaar in de Medium Tour was Piergiorgio Bucci, een Italiaan uit de buurt van Valkenswaard. Hij maakte handig gebruik van de kwaliteiten van zijn BWP'er Heartbreaker vh Achterhoek (Bentley vd Heffinck), geboren bij Dirk De Pauw.


Uitslag

 

TAGS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions