Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/07/2017 15:09 - Mennen

EK Zilver voor Arabo's van Jelle's Home

Edouard Simonet is vorige week Europees vice-Kampioen geworden tijdens het EK in Gothenburg. Naast de individuele zilveren medaille behaalde de stalmenner van sport- en fokstal Jelle's Home uit Neerpelt eveneens brons met het Belgische team bestaande uit Dries Degrieck en Glenn Geerts. 

 

Simonet nam in Zweden een goede start met een derde plaats in de dressuur: "Deze proef met een resultaat van 45,42 punten was voor ons de beste proef van het jaar. De marathon was enorm zwaar, wij waren bij de laatsten om te starten en de bodem lag er al zwaar bij maar de paarden bleven goed voorwaarts en toonden geen spanning door het talrijk aantal aanwezige toeschouwers die langs het volledige A-traject stonden en kort bij de hindernssien het EK volgden.  In hindernis 6 was er  even een hapering en diende ik halt te houden en het span achterwaarts te stellen om de juiste poort te nemen. Jammer, kostbare seconden tikten weg. In de marathon werden wij vierde en in het tussen klassement promoveerden wij naar de tweede plaats op 4 punten verschil van IJsbrand Chardon. In de vaardigheid had ik maar een doel: foutloos rijden, dit lukte mij  en hiermee bevestigde ik mijn Europese titel."

 

Jelle's Home I Arabo-Friezen I Neerpelt

Dressuur I Mennen I Fokkerij I Dekhengsten I Arabo-Friezen Sportpaarden

Bezoek de site: KLIK HIER

 

Foto's :
TAGS   |   EDOUARD SIMONET   |   GOTHENBURG EK H4 2017   |   JELLE'S HOME

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions