Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/09/2017 10:16 - Algemeen

Auction Twinkeling op 30 september

Twinkeling klinkt bekend in de oren en dat heeft alles te maken met haar onberispelijke

reputatie en service als KI/ET station, moederhuis voor geboortebegeleiding, stoeterij en sportstal. Ook Auction Twinkeling is ondertussen aan zijn 4e editie toe.


Twinkeling is een jong team van de gedreven en gemotiveerde paardenfamilie Buyens die hun expertise en ervaring aanwenden om een exquise collectie veulens aan te bieden. Omdat Twinkeling vanuit haar dagdagelijkse werking heel dicht bij de fokker staat, slaagt ze er in, dankzij de goede persoonlijke contacten, om absolute topveulens aan te trekken in het aanbod. De collectie zal u hiervan overtuigen:

Eén van de blikvangers is bijvoorbeeld Rolie-Chacco van Essene, een zeldzaam hengstveulen van de zeer gegeerde hengst Chacco-Blue. We waren gecharmeerd door zijn bouw en goede beweging. Verder komt dit veulen uit een top moederstam; de moeder van dit veulen is immers de zus van niemand minder dan Extra Van Essene die met Marlon Modolo Zanotelli pas nog de GP op Jumping Beervelde won.

Emir van Klapscheut Z stamt dan weer af van de tophengst Emerald van ‘t Ruytershof uit de Landor S merrie Kiliana van Klapscheut. Deze merrie wist met Steven Van Rossem te imponeren op het BK 7-jarigen in Lummen. Zij is op haar beurt een dochter van Goriana van Klapscheut (ISJ 1.60m) van Pilar Cordon en een kleindochter van Coriana van Klapscheut (ISJ 1.60m) van Eric Lamaze.

De Auction Twinkeling collectie telt ook twee unieke veulens van wereldvererver Kashmir van Schuttershof, namelijk het jonge merrieveulen Riviera van Schuttershof en de hengst Rollsvan Schuttershof. Wat hen nog specialer maakt, is het feit dat ze beiden uit de moederlijn van Kashmir van Schuttershof zelf komen.

Er zijn ook meerdere veulens uit de bekende fokkerij van ‘t Zorgvliet: Zo zal Rassall van ‘t Zorgvliet, een Casall hengstenveulen geveild worden op de veiling op zaterdagavond 30 september, alsook Rigoureux van de Sprietmolen, een enorm chique hengstenveulen van Untouchable uit de moederlijn van For Joy van ‘t Zorgvliet, Goldfee en Doree. Deze Rigoureux won

trouwens het afgelopen nationaal BWP veulenkampioenschap bij de hengsten.

Ook in de online Auction Twinkeling wordt een “Zorgvliet-veulen” geveild, namelijk Royal van ‘t Zorgvliet, een Diamant de Semilly hengst uit dezelfde moederlijn als Rigoureux. Twinkeling is niet gekoppeld aan een internationaal concours. Het verleden heeft bewezen dat de Twinkeling Auction op zich kan bestaan, dankzij haar aanbod. Daarbij worden kosten noch moeite gespaard om een wereldwijd publiek te bereiken, via de live streaming van Clip My Horse en de samenwerking met Equinia, waardoor online kan geboden worden. Die stap bleek eerder al een succes, waardoor Twinkeling nu ook de stap zet naar een online veiling die start kort na de veiling, op woensdag 4 oktober en loopt tot maandag 9 oktober op Auction Twinkeling’s website.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions