Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/11/2017 21:24 - Jumping

CSIYH1* Oliva: van Paesschen wordt 4de

Onze landgenoot Constant van Paesschen is vanmiddag in het Spaanse Oliva 4de geworden met zijn Mjt Carnaval (Casall ASK – F: Claus-Heinrich Petersen) in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Hij hield het zowel in de basisomloop als in de barrage foutloos en zette de klok stil op 44.95 seconden. De winst was voor de Zwitserse amazone Fay Schoch met haar Holsteiner merrie Celina IX (Canstakko – F: Lonnie Bechmann Schultz). Zij finishte in 38.32 seconden en was zo bijna 2 seconden sneller dan de Spaanse amazone Pilar Lucrecia Cordon. Die kwam met Seawillow (Sir Satchmo – F: Hilm Heider) aan de meet in 40.17 seconden. De 3de plaats was opnieuw voor Faye Schoch, ditmaal met Gk California (Cosido – F: Manfred Kummetz). Ze klokte af op 42.66 seconden. De top 5 werd vervolledigd door de Duitser Sven Otto met zijn Class de Light HU (Calato – F: Herbert Ulonska). Verder zagen we nog klasseringen voor onze landgenoot Cyril Cools. Met zijn Fly High (Lexicon – F: S. Wolters), waar hij gisteren ook al een nulronde mee reed, werd hij 9de, met Eastwood d’Hof Ten Bos (Understone van de kapel – F: S&B Van Paesschen) werd hij 10de.

 

Eerder op de dag was er dan weer een 7de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange in de rubriek voor de 6-jarige paarden. In tegenstelling tot gisteren, waar ze een nulronde noteerde met Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert – F: André Dujacquier), kon ze vandaag rekenen op haar KWPN-gefokte merrie Griet (Bugatti VDL – F: J.A Coolen). De proef werd gedomineerd door de Ierse ruiter Cameron Hanley, hij wist zich met maar liefst 3 paarden te klasseren in de top 6. Hij won de rubriek met zijn Cooley In Time (Siec Livello) na een chrontijd van 31.22 seconden, maar werd verder ook nog 3de met Esi Toulose (Siec Livello – F: Cian O’Connor) en 6de met Conandro 2 (Connor 48 – F: Pieter Dolfsma). Daartussenin was er een 2de plaats voor de Nederlandse amazone Megan Laseur en haar KWPN-gefokte G Laloma Tag (Vleut – F: E. & I. Van Gorp). Ze kruiste de finish in 32.01 seconden. De Griet Lolo Mytilineou werd 4de met Glen Moray (Cassini II – F: Vera Klumper), de Zwitser Niklaus Schurtenberger 5de met Lireu (Legolas – F: Hans Diederich Wree).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions