Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2017 12:26 - Algemeen

Zangersheide pakt uit met ...

Zangersheide pakt uit met nooit geziene embryocollectie! 

 

Een embryo van Casall uit bronzen WEG medaillewinnaar Valentina van ’t Heike (J. Lansink), een embryo uit de Olympische merries Tinka’s Serenade en Spirit T of uit dochters van Roofs (J. Tops), Coree (G. Wathelet), Cella (B. Maher) of Grande Dame Z (J.A. Melchior). De collectie die Zangersheide vandaag via haar online veilingplatvorm bekend maakt is op zijn minst uniek te noemen. 

 

In de afgelopen dagen werden al enkele tipjes van de sluier opgelicht met de aankondiging van uiterst unieke stuks, vandaag werd de veilingcollectie voor embryo’s volledig bekend gemaakt. 

 

Van 21 tot en met 24 oktober zullen via www.zangersheide.auction een 30-tal exclusieve embryo’s en een 10-tal fokmerries aangeboden worden. Het blijft niet bij enkele toppers; wanneer men door de collectie gaat treft men stuk voor stuk embryo’s van de allerhoogste kwaliteit. Zo zijn er maar liefst 3 producten uit de moederlijn van Usha van ’t Roosakker, wordt een embryo aangeboden van Levisto Z uit de zus van Olympisch kampioen Big Star en worden embryo’s verkocht uit de zussen van Sea Coast Pebbles Z, Air Jordan Z, Asca Z, … Werelds huidige nummer één Halifax van het Kluizebos is vader van twee embryo’s. 

 

Ook de aangeboden merries zijn van de hoogste kwaliteit. De merrie Concordia, dragend van Canturano Z is niemand minder dan de halfzus van Casall Ask! Champagne de Hus (Chellano Z) is een dochter van Kevin Staut’s internationale merrie Banda de Hus en uit de Heartbreaker-dochter Delicate van het Molenhof werd vorig jaar een veulen verkocht voor €20.000. 

 

Registreren en bieden kan via www.zangersheide.auction 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions