Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2017 21:55 - Jumping

CSI Rabat: Thonon en Hendrickx behouden vorm

Week 2 van de Morocco Royal Tour is inmiddels ook van start en vindt plaats in Rabat. Virginie Thonon houdt haar goede vorm van vorige week aan en wordt 5de in de CSI1* 1m15 met Falbert SB (Numero Uno). Ook Jérôme Guery met Elegant Hero Z en Dominique Hendrickx met Balento CS (Balou du Rouet) doen het dubbel foutloos in deze proef maar eindigen buiten het klassement. 

 

In de CSI3* 1m35 weet Thonon zich opnieuw te klasseren: met Koquette (Gladstone) finisht ze 6de terwijl ze met It’s a Lord (Lord Z) 12de eindigt. 

 

In de CSI3* 1m45 reed Dominique Hendrickx opnieuw een foutloze omloop met Colina Pijnvenhof Z (Colman) en werd zo tiende. Winst ging hier naar Alain Jufer met Casall (Casall). Emanuele Gaudiano werd tweede met Quinn van de Heffinck (For Pleasure) terwijl Nadja Peter Steiner derde finishte met Celeste 26 (Casall). Ook Virginie Thonon sprong foutloos met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) in deze proef, maar was als 22ste niet meer geklasseerd. 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions