Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2017 15:08 - Mennen

Edouard Simonet start WB in Stuttgart

Voor Belgisch Kampioen Edouard Simonet start het wereldbekerseizoen volgend weekend tijdens de German Masters in Stuttgart..

 

Simonet is er klaar voor: "Ja, ik kijk ernaar uit. Het is voor mij de eerste keer dat ik deelneem in Stuttgart en er staat sterke concurrentie op de startlijst.  Als training nam ik eerder dit jaar deel in Zwartewaal en Luik. Thuis bij Jelle's Home in Neerpelt heb ik veel getraind op de nieuwe hindernis die vanaf dit jaar kan opgesteld worden, de Speed box. Deze hindernis kan een enorm verschil maken in de resultaten, afwachten waar deze hindernis wordt opgesteld! Mijn indoorspan  bestaat uit een Arabo-Fries, een Lipizzaner en twee warmbloeden als achterpaarden."

 

Tekening Speed Box

 

Na Stuttgart (GER) (17-18 november) staan Stockholm (SWE) (1-3 december) en Geneve (SUI) (9-10 december) als wedstrijden voor wereldbekerpunten op de kalender. In Mechelen (29-30 december) neemt Edouard Simonet deel met een Wild Card en zijn er geen punten te behalen.

 

Glenn Geerts start zijn Wereldbekerseizoen in Stockholm (SWE) (1-3 december) en neemt deel in Londen (GBR) (15-16 december) en Leipzig (GER) (19-21 januari 2018). Ook Glenn Geerts geniet een Wild Card voor Mechelen.

 

Dossier Stuttgart CAI-W

Documenten :
Speedbox.pdf 
TAGS   |   EDOUARD SIMONET   |   STUTTGART CAI-W

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions