Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2017 07:31 - Jumping

CSI4* Rouen: Ook Vanderhasselt wordt 3de

Na zijn 8ste plaats van gisterenochtend in de 1.35m rubriek heeft onze landgenoot Christophe Vanderhasselt zich gisterenavond opnieuw weten te klasseren in het Franse Rouen. In de afsluitende 1.50m rubriek finishte hij met de 9-jarige Identity Vitseroel (Air Jordan Z) in 35.07 seconden en werd zo knap 3de! De winst bleef  in eigen land met Julien Gonin en zijn Soleil de Cornu CH (Qredo de Paulstra). Gonin zette de klok stil op 34.35 seconden en wist zo nipt zijn landgenoot Julien Epaillard voor te blijven. Epaillard, die zich vorige week in Maastricht nog enkele malen wist te klasseren, finishte met de 13-jarige Cristallo A LM (Casall ASK) in 34.39 seconden. De 4de plaats was voor de Zweedse amazone Irma Karlsson. Ze reed haar Chacconu (Chacco-Blue) naar een chronotijd van 36.12 seconden en was zo ruim 2 seconden sneller dan de Britse amazone Jessica Mendoza. Die vervolledigde met de 9-jarige Toy Boy de top 5 na een finishtijd van 38.46 seconden. Vanderhasselt was in deze rubriek echter niet de enige Belg die zich wist te klasseren, zo was er nog een 7de plaats voor Judy Ann Melchior met Ailina 6 (Chico’s Boy), een 8ste plaats voor Gaetan Decroix met Quel Homme de Hus (Quidam de Revel) en een 9de plaats voor Dalila de La Pomme (Taran de La Pomme).

 

1.40m

 

In de 1.40m rubriek die hieraan vooraf ging was er ook nog een 10de plaats voor José Thiry en de 8-jarige Coco Chanel (Calido I). Het duo hield het in deze Tabel A in 2 fasen dubbel foutloos en klokte af in 26.03 seconden. Hier was het de Britse amazone Laura Renwick met de overwinning aan de haal ging. Ze kruiste met VDL Groep Alitta (Karandasj) de meet in 23.65 seconden en voegde zo een nieuwe overwinning aan haal palmares toe. De 2de plaats was hier voor Julien Gonin die toen al had laten zien dat hij in vorm was. Hij finishte met de KWPN-gefokte Well Done (VDL Sheraton) in 23.67 seconden. Ook de rest van de top 5 was voor Frankrijk met op plaats 3 Nicolas Delmotte met de ook al KWPN-gefokte Cupido (l’Esprit). Delmotte haalde de meet in 23.85 seconden en was zo 33 honderdsten van een seconde sneller dan Patrice Delaveau die 4de werd met Vestale de Mazure Hdc (Landor S). De 5de plaats was nog voor Jerome Hurel met de SF-gefokte Houston van het Oude Hof (Andiamo).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions