Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/02/2017 20:15 - Jumping

CSI2* Parijs: Rik Hemeryck 6de in LR-proef

In Parijs werd deze ochtend gestart met de Ecuries d’Ecaussines-prijs, een CSI2* 1m35-proef rechtstreeks op tijd. Bijna werd het de derde overwinning voor Tim Wilks en Kay (Echo vh Neerenbosch), die aan de finish kwamen in 58.44 sec. Helaas moesten ze uiteindelijk toch de Franse Clement Boulanger met Vaya de Lacke (Spotlight Z) voor zich laten. Boulanger was net een paar honderdsten sneller en doorkruiste de finish in 58.25 sec. Ook Anastasiya Bondarieve was opnieuw in goede vorm met Capri (l’Esprit). Na een tweede plaats gisteren eindigden ze nu 3de in 58.75 sec. Gisteren werd Geoffroy Bouret dan weer vijfde met Very Jessenia Rubin (Couleur Rubin), vandaag werd het duo vierde in 59.10 sec. Ook plaats vijf ging naar Frankrijk: Nicolas Bost en Vallon du Dame (Ideal de la Loge) finishten in 59.87 sec.

 

Ook Bertrand Genin wist zich opnieuw te klasseren. Na een vierde plaats op donderdag met Batida du Faurieu (Ogano Sitte), werd hij vandaag 12de als snelste vierfouter in 59.14 sec. 

 

In de 1m45 LR proef Le Figaro deed Emil Hallundbaek dan weer goede zaken. Ook deze proef was een tabel A rechtstreeks op tijd en na een tweede plaats op donderdag met Chalisco (Chacco-Blue), wist Hallundbaek vandaag te winnen in 53.73 sec. Charlotte Bettendorf tekende met Raia d’Helby (Fergar Mail) voor plaats twee in een tijd van 54.24 sec. Petronella Andersson werd gisteren al eens derde met Eclatant (Berlin) en herhaalde deze prestatie opnieuw, ditmaal in 54.68 sec. Vierde werd Kara Chad met Carona (Untouchable) in 55.87 sec. Marc Dilasser vervolledigde de top vijf met Cinderella in 56.56 sec. 

 

Ook Rik Hemeryck was in vorm met Ulyss Morinda (Utah van Erpekom) (foto), na al een 13de plek werd de combinatie nu 6de in 56.83 sec. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions