Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/12/2017 20:56 - Jumping

CSI1* Roosendaal: Steve Auwers aan zet

In de CSI1* van Roosendaal zette Paul Beecher in de twee week zijn successen van vorige week moeiteloos verder. Vorige week won hij met Danqu (Ustinov) nog de finale van het 1m30, vandaag sprong hij in 25.04 sec naar de overwinning in het 1m20. Ook Piet Raijmakers Jr komt opnieuw aan de start. Hij werd met Gracefull W (Cicero Z van Paemel) tweede in 26.75 sec. Nicole Pavitt eindigt derde met Darling HDH (ARD VDL Douglas) in 27.13 sec. Zowel Danqu en Darling HDH werden trouwens door Hans Dings BV gefokt. Vierde werd Annabel Shields met My Casall (Cassini II). Zij finishten in 27.21 sec. Vijfde werd onze landgenoot Steve Auwers. Hij kwam met Checker 27 (foto) (Chico’s Boy) door de finish 27.65 sec. Ook de zesde plaats was voor België. Thomas Mertens finishte met Gintura (Zirocco Blue VDL) in 27.96 sec. 

 

In het 1m30 zette Steve Auwers zijn goede vorm voort. Hij moest enkel Francois Xavier Boudant met Tanel (Lavillon) voor laten. Boudant werd vorige week ook al vierde en vijfde met Tanel en kwam nu aan de meet in 23.36 sec. Auwers had voor de gelegenheid Extreme M (Vaillant) gezadeld en finishte in 23.84 sec. De rest van de top vijf kleurde Nederlands. Kirsten Rikkert werd derde met Sorrento (Kingston) in 24.61 sec, terwijl Doron Kuipers met Daegen Lalan (Cicero Z van Paemel) in 24.91 sec de vierde plek bezette. Jarno Van Erp sloot de top vijf af met Zadonis (Lupicor). Zij waren goed voor een tijd van 25.47 sec.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions