Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
15/12/2017 20:56 - Jumping

Don VHP Z is paard van het jaar

Bijna duizend lezers van het Landbouwleven brachten hun stem uit om een nieuw 'Paard van het jaar' te verkiezen. Don VHP Z werd uiteindelijk de grote winnaar. Samen met Harrie Smolders presteerde deze hengst het hele jaar ongelofelijk regelmatig. Parcours na parcours bleef hij foutloze omlopen neerzetten. Naast een individuele zilveren medaille op het EK in Gotenburg, volgde er nog winst in de finale van de Nations Cup in Barcelona, twee tweede plaatsen in de GP’s van Hamburg en Rome, een derde plaats in de Grote Prijs van de Global Champions Tour in Parijs en een vierde plaats in de Rolex GP in Genève. 

Deze Zangersheide geregistreerde vos is een zoon van Diamant de Semilly uit de Voltaire-dochter Sara van het Parelshof. De moeder van Don VHP Z is eveneens de moeder van HH Carlos (Chellano Z) van McLain Ward en van Zora VHP Z (Zandor Z) van de Italiaan Roberto Nocerino. Al deze topspringpaarden werden gefokt door Guy De Schuymer uit Diest.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions