Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2017 17:41 - Jumping

CSI1* GP Roosendaal voor Steve Auwers!

In de CSI1* Grote Prijs van Roosendaal werd Steve Auwers (foto met Valentijn) de grote winnaar! Na twee tweede plaatsen met Extreme M (Vaillant) schreef het duo uiteindelijk de Grote Prijs op hun naam.  Zij legden de barrage af in 31.56 sec en waren zo duidelijk sneller dan Johnny Pals. Pals kwam met zijn Captain Cooper (Cooper van de Heffinck) aan de meet in 33.22 sec, na een 3de en 11de plaats eerder deze week. Met een tijd van 33.80 sec ging de derde plaats naar Siebe Kramer. Hij had Coralie, een Cornet Obolensky-dochter gezadeld. Op plaats vier zagen we Leopold van Asten met VDL Groep Elexia. Van Asten legde met de Calvaro Z-dochter het parcours af in 34.07 sec. Kevin Jochems vervolledigde de top vijf: hij kwam met Evita (Canturano) aan de meet in 35.00 sec. 

Ook Thomas Mertens wist zich in deze proef te klasseren. Hij werd 10de met Funaniem (Unaniem) na een fout in de barrage in 34.20 sec. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions