Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2018 16:41 - Jumping

CSIYH Opglabbeek: Stühlmeyer aan de leiding

In de Prijs Stoeterij Dorperheide kwamen 22 7-jarige paarden aan de start. Net als bij de 5- en 6-jarige paarden werd er volgensj een barema A rechtstreeks op tijd gesprongen. Uiteindelijk was het de Duitser Patrick Stühlmeyer die in 64.56 sec nipt de overwinning behaalde met For Laubry (For Passion d’Ive Z). Jonna Ekberg moet al voor de tweede keer tevreden zijn met de tweede plaats: ook in het 1m45 gisteren eindigde ze al eens tweede met Jasmien vd Bisschop. Vandaag was het haar tijd van 64.77 sec die haar met Bakogan de St Jean (Kannan) de tweede plaats opleverde. 

Ben Talbot klokte met Urbanis R Z (Untouched) af in 65.62 sec en werd zo derde. De Finse Anna-Julia Kontio werd met Gracieuza H (Namelus R) vierde in 66.89 sec. Micky Morssinkhof kwam met  Graziano (Baltic VDL)  aan de meet in 67.15 sec en sloot zo de top vijf af.

 

Gregory Wathelet zorgde voor het beste Belgische resultaat. Hij werd met Dalton 24 (Diarado) tiende in 74.67 sec.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions