Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2018 17:17 - Jumping

CSI2*Opglabbeek: Rüping op 1, Symons op 4

Als laatste proef voor de Horse Auction Belgium stond er in Sentower Park een 1m40 gepland. In deze Barema A Cavalor-prijs kwamen 62 deelnemers aan de start waarvan er 14 dubbel foutloos bleven. Philip Rüping ging met de overwinning naar huis. Hij kwam met Canani S (Chacco Blue) aan de finish in 35.32 sec en bleef zo nipt Bart Bles voor. Bles klokte met Gran Canyon van HD (Cartani) immers af in 35.36 sec. Daniel Deusser legde, na een overwinning en vierde plaats deze ochtend, ditmaal beslag op de derde plaats. Met Killer Queen VDM (Eldorado van de Zeshoek) kwam hij aan de meet in 35.79 sec. 

 

Hannes Symons verzekerde het beste Belgische resultaat met een vierde plaats. Hij kwam met Jolien van de Hondshoef (Nonstop) aan de meet in 37.41 sec. Alexander Schill vervolledigde de top vijf met Cruising 11 (Crawford). Zij klokten apin 37.66 sec.

 

Ook Marthe Van Gorp legde een dubbel foutloze omloop af met Diamond Star (Canturano) in 38.37 sec. Zij werden 7de voor Laurens Houben. Houben had voor de gelegenheid Cuba Libre (Mr. Blue) gezadeld en was met zijn tijd van 38.96 sec goed voor de 8ste plaats. 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions