Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/02/2018 15:10 - Algemeen

De beste Jonge Paarden in Sentower Park!

Zaterdag 10 Februari is het weer zo ver: de tweede manche van de PAVO hengstencompetitie staat op het programma. Vanaf 17u zien we de meest getalenteerde springhengsten van de Belgische markt aan het werk! 

 

Of dat nog niet genoeg is, staat er overdag ook nog de Finale van de Future Stars Academy op het programma! Over 3 manches kwamen de beste jonge paarden hun kwaliteiten tonen in het Sentower Park. Tijdens deze finale zullen de beste paarden niet enkel volop in de spotlights komen te staan, zij zullen ook nog eens beloond worden met een mooie prijzenpot!

 

Op die manier kunt u de hele dag van de kwaliteiten van onze Belgische fokkerij genieten! En al die jonge kwaliteit, dat mag best gevierd worden: vanaf 22u30 staat er een heus hengstenbal op het programma!


Wilt u ’s avonds graag gratis naar de hengsten komen kijken? Deel dit bericht op Facebook en win een ticket ter waarde van 10 euro!

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions