Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2018 15:50 - Algemeen

Unieke embryo te koop bij Embryo For Sale

Embryo For Sale heeft een unieke embryo van Carthago uit de volle zus van Valentina van 't Heike in de aanbieding!

 

Als fokkers wordt het steeds moeilijker en moeilijker om je embryo's en veulens te verkopen en te veilen. In de eerste plaats komt dit doordat veilingen (terecht) op zoek zijn naar het meest exclusieve materiaal. Ook door de komst van ET en nu ook ICSI, is het aanbod aan embryo's en veulens nog nooit zo groot geweest. De verschillende grote veilingen veilen ongeveer een 20tal embryo's en veulens. Hierdoor vallen er heel veel mensen naast de boot met hun producten. Ook wij kunnen hiervan meespreken. De vraag was dan "en wat nu"?

 

Zo kwamen we op het idee een platform te creëren waar we fokkers, ruiters, handelaars en hobbyisten samen willen brengen om hun embryo's en veulens tot 1 jaar aan te bieden en dit in een veilige, gemoedelijke atmosfeer. We bieden ingevroren embryo's aan, reeds ingeplante embryo's en veulens tot 1 jaar. Geen veilingkosten of instapkosten, enkel een kleine vergoeding bij een effectieve verkoop.

 

Dit bleek een antwoord op de vraag van vele mensen. We zijn nu iets langer dan een maand actief en hebben al meer dan 12 000 volgers op onze Facebook. Ook onze website wordt dagelijks bezocht door mensen over de hele wereld. De aanvragen van mensen om hun producten aan te bieden groeit elke dag. We zijn bijzonder opgetogen dat mensen stilaan hun weg naar ons vinden. We hadden dan ook nooit kunnen denken dat het allemaal zo snel zou gaan. Kortelings hebben we de vraag gekregen om één van de meest unieke embryo's aan te bieden aan het grote publiek: een embryo van Carthago X volle zus van Valentina Van't Heike! 

 

Meer info over Embryo For Sale: 

Website: www.embryoforsale.be

Email: info@embryoforsale


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions