Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2018 10:38 - Algemeen

Last minute embryo's: oa. uit Gancia de Muze

Wij bevestigen onze status van top leverancier van unieke genetica! Een paar dagen na de Rolex Grand Prix winst van Gancia de Muze in ’s Hertogenbosch zijn wij uitermate trots jullie een embryo te kunnen voorstellen uit de enige dochter van Gancia de Muze! Naast deze unieke opportuniteit kunnen wij jullie een Baloubet du Rouet embryo aanbieden uit World Cup winnares Arielle, beter als dit kan het echt niet worden!
 
Topsport resultaten hebben reeds de unieke kwaliteiten van Gancia’s stam bewezen. Naast Gancia de Muze hebben ook haar zussen en broer Freluche de Muze, Homer de Muze en Isolde de Muze reeds geschitterd op het hoogste niveau! Eveneens nauw verwant en actief op het allerhoogste niveau: Lux V, Wiveau M, Lancelot, Welldone, Gemini, Vancouver en vele anderen. Een bewezen top sport stam die Gancia de Muze momenteel vertegewoordigd!
 
Arielle won de World Cup Mechelen in 2007 met levende legende William Whitaker. Baloubet du Rouet won maar liefst drie maal achter elkaar de Wereldbeker met Rodrigo Pessoa, in 1998, 1999 en 2000. Bovendien veroverde het duo in 2004 de Olympische titel in Athena. Baloubet du Rouet was niet alleen een sporticoon, maar ook een zeer belangrijk vererver. In 2013 leidde de hengst de wereldranglijst voor springnafok. Enkele van zijn bekendste nakomelingen zijn onder meer VDL Bubalu van Jur Vrieling en Palloubet d’Halong van Edwina Tops Alexander.
 
Bereid jullie voor op een spectaculaire veiling met deze uitmuntende collectie. Vanaf donderdag 15 maart 10u kunt u uw bod uitbrengen via www.et-auction.com, tot en met zaterdag 17 maart kunt u bieden zonder enige veilingkosten en op maandagavond 19 maart vanaf 19u50 loopt de veiling af.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions