Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/07/2018 08:42 - Jumping

CSIOJ Opglabbeek: Ook Brons voor de Juniors!

Na de Children en de Young Riders eerder op de dag sprongen ook de Juniors gisteren in Opglabbeek hun Nations Cup! Het Belgische team bestond uit Claire Putters met de 13-jarige Fa Belle Van Sombeke (Querlybet Hero), Emilie Conter met de 10-jarige Mufasa (Wandor van de Mispelaere), Max Sebrechts met de 10-jarige Cacacha van het Schaeck (Bamako de Muze) en Alexander Housen met de 9-jarige Lorelei van het Waterschoot Z (Lord Z).

 

België stond na de eerste ronde aan de leiding met 1 strafpuntje dat werd behaald door Emilie Conter. Claire Putters en Alexander Housen hadden het foutloos weten te houden en Max Sebrechts zorgde met 4 strafpunten voor het schrapresultaat. In de tweede ronde liep het echter iets minder… Conter hield het foutloos en ook Housen wist de schade te beperken tot 4 strafpunten. Zowel Putters als Sebrechts verzamelden echter 11 strafpunten waardoor ons land met een totaal van 15 strafpunten eindigde in de tweede ronde en wegzakte naar de 3de plaats.

 

De overwinning ging naar Duitsland dat in totaal 8 strafpunten verzamelde over de twee omlopen, het zilver was voor Denemarken met 12 strafpunten. Ook Frankrijk behaalde een teamtotaal van 16 strafpunten en deelde de 3de plaats met België.

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   CLAIRE PUTTERS   |   EMILIE CONTER   |   MAX SEBRECHTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions