Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2018 14:19 - Mennen

Belangrijke info aan de deelnemers in Aalst

Zondag 29 april a.s. wordt er voor de eerste maal een VLP-menwedstrijd georganiseerd op het domein van het Hof Somergem te Aalst. De Menvereniging Egmont is er samen met de VLP te gast op uitnodiging van de eigenaar de heer Willy Michiels.
 
Omdat dit domein zich situeert aan de rand van een natuurgebied en middenin een residentiële wijk van Aalst vragen wij aan alle deelnemers om enkele richtlijnen strikt na te leven zodat toekomstige organisaties niet in gevaar komen.
 
Algemeen:
 
  • Er is vanwege de stad Aalst een absoluut verbod om te kamperen op het domein. U bent op het domein welkom vanaf zondagochtend om 7u00. Medewerkers van de organisatie zullen u de parking voor de deelnemers aanwijzen.
  • Op de openbare weg in de Affligemdreef mogen geen paardenvrachtwagens of trailers parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien op het domein. Er wordt aangeraden een fiets mee te nemen.
  • Paarden of pony’s mogen onder geen enkel beding aan de bomen vastgebonden worden.
  • Op het domein zullen her en der afvalemmers voorzien worden. Wij vragen u om bij het verlaten van het domein geen afval achter te laten.
De paarden en de koetsen:
 
Voor diegenen die minder ervaring hebben met deze wedstrijden: zorg er voor dat uw paarden of pony’s zeker in orde zijn met hun verplichte halfjaarlijkse vaccinatie(!) – De jury is hierin zeer strikt.
 
Zorg er voor dat de benummering van uw gespan in orde is (Koetsnummer is verplicht).
 
Tot slot:
 
Samen met VLP wenst Menvereniging Egmont u een prettige en aangename wedstrijddag
 
Info: VLP.be

TAGS   |   AALST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions