Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/04/2018 17:08 - Jumping

CSIYH1* Bonheiden: Ive Tonet wint finale 7j!

Op de springtour van Bonheiden werd de finalerubriek voor de 7-jarige paarden vanmiddag sterk gedomineerd door onze landgenoten. Van de 13 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage waren er maar liefst 9 Belgen! De overwinning dan ook in eigen land met Ive Tonet en de KWPN-gefokte Givoli (Darco). Tonet zette in de barrage de klok stil op 37.67 seconden en was zo 60 honderdsten van een seconde sneller dan zijn eerste achtervolger.

 

Die eer was weggelegd voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die beroep deed op de Iers gefokte merrie Elsa K (Luidam). Zanotelli was trouwens de enige buitenlander in de top 5. De 3de plaats was voor Nick Vrins en zijn BWP-gefokte Lolly Pop van het Eikenhof (Triomphe de Riverland – F: Ils Lenaerts). Vrins kruiste de meet in 38.35 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. Niels Bruynseels was dan weer goed voor de 4de plaats. Hij stuurde de Zangersheide-gefokte hengst Di Cantero Van Ter Hulst Z (Diamant de Semilly – F: Bernard Duvillier) naar een chronotijd van 41.13 seconden en was zo op zijn beurt ruim 2 seconden sneller dan Thomas Leemans. Die sloot met de BWP-gefokte Lou Van O.L.V. Hove (Quinn Van De Heffinck – F: Laurent Vereecke) de top 5 na een finishtijd van 43.33 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Carmen Christiaansen met de Oldenburgse merrie Cornet S Lady, een 7de plaats voor Jens Vandenberk met de BWP-gefokte Loyd (Zacharov TN – F: Fam. Van Straaten), een 9de plaats voor Ive Tonet met de Oldenburger Cava (Cadensky – F: Stalloxer), een 10de plaats voor David Malfait met de Zangersheide-gefokte Louis Z (Levisto Z – F: Melchior-Kierkegaard) en een 11de plaats voor Lander de Bruyn met de BWP-gefokte Lente Van ’T Nief Geel (Chopin van het Moleneind – F: Herman Van Bogaert).

 

TAGS   |   IVE TONET   |   MARLON ZANOTELLI   |   NICK VRINS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   THOMAS LEEMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions