Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/03/2018 21:11 - Jumping

CSIO3* Linz: Dunon 6de in hoofdrubriek!

Na de 6de plaats van Yves Vanderhasselt in de openingsrubriek was er vanavond opnieuw een 6de plaats voor ons land, ditmaal in de 1.45m hoofdrubriek! Gilles Dunon reed in deze Tabel A rechtstreeks op tijd zijn 13-jarige Fou De Toi VD Keihoeve (Toulon) door de eindmeet in 72.62 seconden en greep zo net naast een plaats in de top 5. Dunon was trouwens niet de enige landgenoot die zich wist te klasseren, ook Frédéric Vernaet liet opnieuw van zich horen! Hij zette met de 9-jarige Just A Gamble (Toulon) de klok stil op 73.91 seconden en werd zo 8ste.

 

De overwinning was overtuigend voor de Slovaak Bronislav Chudyba. Die finishte met de 10-jarige Lester IX (Lord Pezi) in 66.70 seconden en was zo ruim sneller dan de rest van de concurrentie. De Australische amazone Amy Graham kwam met de ook al 10-jarige Cali Des Bergeries (Baloubet Du Rouet) het dichtst in de buurt. Haar chronotijd van 69.64 seconden was echter onvoldoende om de snelle Slovaak te bedreigen. De 3de plaats bleef dan weer in eigen land met Matthias Raisch en de 13-jarige Magic 14 (Quidam De Revel). Zij kwamen aan de meet in 70.36 seconden en verzekerden zich zo van een podiumplaats. De andere 2 plaatsen in de top 5 werden ingenomen door de Portugees Luis Sabino Gonçalves met de 13-jarige Acheo Di San Patrignano (Ephebe For Ever) en de Duitser Sven Fehnl met de 10-jarige Lacox (Landos). Hun chronotijden waren 71.17 seconden en 71.21 seconden.

 

TAGS   |   AMY GRAHAM   |   BRONISLAV CHUDYBA   |   FREDERIC VERNAET   |   GILLES DUNON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions