Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2018 12:17 - Jumping

CSI3* Moorsele: Thonon wordt opnieuw 2de

In het Zilveren Spoor in Moorsele startte de dag vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3*. Net als gisteren in de 1.40m hoofdrubriek was het onze landgenote Virginie Thonon die net naast de overwinning greep… Ze klokte met haar 8-jarige Koquette (Gladstone), waarmee ze vorige week nog een rubriek wist te winnen in Moorsele, af in 25.03 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats.

 

Het was de Britse amazone Louise Simpson die de eindlaureate werd in deze opener. Zij zette met de 9-jarige Jaffar de Bourguignon (Lord Z) de klok stil op 23.31 seconden en wist zo de concurrentie voor de blijven. Haar landgenote Jemma Kirk nam de 3de plaats voor haar rekening. Zij finishte met de 8-jarige Astrale de Launay (Kannan) in 26.56 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. Net naast het podium viel de Braziliaan Marlon Modolo Zanotell, die gisteren nog de 1.40m hoofdrubriek wist te winnen. Die deed vandaag een beroep op de 8-jarige Arpege du Ru (Apache d’Adriers) en moest na een chronotijd van 27.03 seconden genoegen nemen met de 4de plaats. De Fransman Sofian Misraoui tenslotte sloot de top 5 af. Hij bracht de eveneens 8-jarige Avisee du Moulinet (Jenny de la Cense) aan de meet in 27.09 seconden. Voor Nadège Janssen en de 13-jarige Rolls d’Elbe (Luccianno) was er nog een 6de plaats.

 

TAGS   |   JEMMA KIRK   |   LOUISE SIMPSON   |   MARLON ZANOTELLI   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions