Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/06/2018 15:44 - Jumping

CSIYH1* Moorsele: De Wachter wint finale 7j

In het Zilveren Spoor in Moorsele stond vanmorgen na de 1.35m/1.40m ochtendrubriek de finale voor de 7-jarige paarden op het programma. Hierin wisten zich slechts 5 combinaties te plaatsen voor de barrage. Toch kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Marjan De Wachter en haar BWP-gefokte L’Arcotique Van ’T Meulenhof (Bamako de Muze – F: Mariette Van Lombergen). De Wachter snelde naar een finishtijd van 32.46 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

De Britse amazone Nicole Pavitt kwam het dichtste in de buurt van De Wachter… Zij finishte met de KWPN-gefokte Gianni HC (Padinus – F: W.L.P.M. van der Steen) echter in 32.82 seconden en kwam zo 36 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Ook de 3de plaats ging naar Groot-Brittannië met Jemma Kirk en de BWP-gefokte Baikal De Talma (Catoki – F: Michel Guiot). Zij kruisten de meet in34.18 seconden en stonden zo mee op het podium.

 

De 4de plaats bleef opnieuw in eigen land met Fabrice Galdini en Hannoveraanse merrie Simsalabim 60 (Stolzenberg – F: Josef Kuper), die in 2016 verkocht werd op de Dutch Sport Horse Sales. Galdini, die gisteren ook al 7de was, stopte de klok op 34.57 seconden en zag zo een podiumplaats aan zijn neus voorbijgaan. De 5de barragist was de Amerikaan Randy Sherman. Hij finishte met de Oldenburger Cest La Vie Velvety (Cartoon – F: Gestüt Lewitz) in 36.00 seconden, maar kreeg onderweg een springfout.

 

Voor Virginie Thonon en de Rheinlander  Captain Jack 63 (Catoki – F: Rudolf Marx) was er nog een 6de plaats. Zij kregen in de basisomloop 1 strafpuntje voor tijd aangerekend.

 

TAGS   |   FABRICE GALDINI   |   JEMMA KIRK   |   MARJAN DE WACHTER   |   NICOLE PAVITT   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions