Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2018 12:51 - Jumping

Wathelet en Zanotelli domineren finale 7j!

Op de Tops International Arena in Valkenswaard hebben onze landgenoot Gregory Wathelet en de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli er vanmorgen een waar huzarenstukje van gemaakt in de finalerubriek voor 7-jarige paarden! Beide heren wisten zich met 2 paarden te kwalificeren voor de barrage en deden daarin enkele keren haasje over. Uiteindelijk was het Wathelet die aan het langste eind wist te trekken. Hij reed de SBS-gefokte Faut-Il des 7 Vallons (Comme Il Faut – F: Bernard Dandrifosse) door de eindmeet in 34.36 seconden en wist zo de overwinning veilig te stellen.

 

Zanotelli volgde op de 2de plaats met de SF-gefokte Bali des Cedres Vertes (Diamant de Semilly – F: Agathe Briet). Hij finishte in 35.06 seconden en greep zo net naast de overwinning. Wathelet en Zanotelli namen in die volgorde ook de 3de en 4de plaats voor hun rekening. Wathelet klokte af in 35.89 seconden en kon daarvoor rekenen op de Holsteiner Carleyle (Connor – F: Josef Unkelbach), terwijl Zanotelli een beroep deed op de Iers-gefokte Elsa K (Luidam – F: Stud Knightfield). Hun finishtijd was 36.06 seconden. Tenslotte wist ook de Amerikaanse amazone Laura Kraut zich van een top 5 klassering te verzekeren. Zij bracht de Westfaals-gefokte Greatfull (Congress 4 – F: ZG Heinz-G. & Martina Sasse & Schmidt) aan de meet in 36.60 seconden.

 

Naast Wathelet wist ook Niels Bruynseels zich nog in de prijzen te rijden. Hij werd 9de met de Luxemburgs-gefokte Diornella-D (Diamant de Semilly – F: Berthol Philippe).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   LAURA KRAUT   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions