Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2018 20:54 - Jumping

CSI2* Valkenswaard: Belgen domineren GP!

De eerste CSI2* Grand Prix op de Tops International Arena werd beslist in het voordeel van Scott Brash. Hij wist als vierde starter in de barrage een super snelle tijd neer te zetten. Hij had dan ook Hello Mr President (Comme d’Api vd Hacienda Z) voor deze Grand Prix gezadeld met wie hij in 38,35 sec aan de finish kwam. Olivier Philippaerts had zijn Z-gekeurde Extra (Berlin) weer extra aan het springen maar kon in 40,02 sec toch niet aan Brash zijn tijd komen. Ook de Belgen Jos Verlooy en Rachel Steffen waren in grootse vorm. Verlooy wist met Herald van ’t Ruytershof (Lord Z) af te klokken in 40,27 sec, terwijl Rachel Steffen met BWP gekeurde Uncanto di Villagana (Canturo) de barrage in 42.09 sec afwerkte. Enkel de Nederlander Gerco Schröder deed nog beter, hij eindigde met Glock’s Zaranza (Karandasj) op een derde plaats in 40,19 sec waardoor Verlooy en Steffen respectievelijk vierde en vijfde werden.

In deze 1m45 hoge CSI2* Grote Prijs wisten 13 van de 80 combinaties zich voor de barrage te plaatsen. Voor België waren er naast de 2de, 4de en 5de plek ook nog een 16de, 17de en 18de plaats. Zowel Kevin Gielen met Captain, Constant Van Paesschen met Isidoor van de Helle als Gregory Wathelet met Qualido behaalden één strafpunt tijdsoverschrijding. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions