Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2018 17:17 - Jumping

CSIYH Valkenswaard: Opnieuw Surin & Limbourg

Vorige week wisten Laetitia Surin en Jelle Limbourg zich al verschillende keren te plaatsen bij de 5-jarige paarden in het Nederlandse Valkenswaard. Deze week zijn ze duidelijk het zelfde van plan! Surin werd met de Zangersheide-gefokte Odyssee des Vergers Z (Ogano Sitte - F: Cindy van der Straten) vandaag tweede in 33.22 sec en moest zo enkel Shannon Meinert Ketterle voorlaten. Ketterle wist met haar El Capone Landzicht Z (Elvis ter Putte - F: J.H & A. Dane) immers in 32.60 sec af te klokken. Jelle Limbourg wist zich met de BWP-gefokte Nofa (Presley Boy – F: Ramzy Al Duhami) nog op een 6de plaats te klasseren in 36.25 sec.

De derde plaats was voor Conor McMahon, de Ier bracht Iris (Starpower TN) aan de meet in 35.07 sec. De Brit Benjamin Raistrick en Its Comming (Carambole) waren goed voor een vierde plaats in 35.43 sec. Ramzy Al Duhami sloot in 35.72 sec de top vijf af. Hij had daarvoor zijn zelfgefokte Natil (Bamako de Muze) gezadeld. 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions