Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/05/2018 18:51 - Jumping

CSI4* Wiesbaden: Vermeir 3de in GP!

Wilm Vermeir was de enige landgenoot die deze week aan de start verscheen in het Duitse Wiesbaden. Daar stond vanmiddag om 15.00u de CSI4* GP op het programma, een 1.60m rubriek over twee rondes. De top 12 uit de eerste ronde plaatste zich voor de tweede ronde, waarbij de strafpunten vervielen en er dus op 0 gestart werd.

 

Wilm Vermeir was een van de 12 die zich wisten te kwalificeren voor die tweede ronde. Daarin bleef hij met de 9-jarige Dm Jacqmotte (Toulon) opnieuw foutloos en klokte hij af in 46.82 seconden wat hem een 3de plaats opleverde. De overwinning bleef in eigen land, maar was toch een beetje Belgisch. Christian Ahlmann reed de 9-jarige Clintrexo Z (Clintissimo) door de eindmeet in 45.84 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Ook de Spanjaard Sergio Alvarez Moya wist het nog net iets sneller te doen dan Vermeir. Hij kruiste met de eveneens 9-jarige Luchino (Lucciano) de meet in 46.82 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats. De 4de plaats voor de voor Oostenrijk rijdende Duitser Max Kühner. Die finishte met de 10-jarige Alfa Jordan (Air Jordan) in 49.15 seconden en moest zo genoegen nemen met een plaats net naast het podium. De Duitse Elisabeth Meyer tenslotte nam de 5de plaats voor rekening. Hij kwam met de 12-jarige Monodie H (Carthago) aan de meet in 51.65 seconden en was tevens de laatste foutloze in die tweede ronde.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   SERGIO ALVAREZ MOYA   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions