Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/05/2018 11:11 - Jumping

CSI2* Valken.: Belgen bevestigen in Big Tour

In de CSI2* Big Tour in Valkenswaard deden de Belgen opnieuw goede zaken in het 1m45. Karline De Brabander bevestigde met Fantomas De Muze (Sandro Boy) daarin opnieuw hun goede vorm door een derde plaats te behalen in 39.66 sec. Ook Olivier Philippaerts had zijn Icos (Cicero Z) goed aan het springen en wist in 39.97 sec als vijfde te eindigen. Pieter Devos legde met Jade vd Bisschop (Ogano Sitte) de barrage af in 41.62 sec en werd zo 11de. Ook Jelle Limbourg werkte zijn barrage foutloos af met Hetman of Colors (Calvaro), maar zijn tijd van 44.99 sec leverde hem pas de 14de plaats op.


Alberto Zorzi was de snelste van de 71 combinaties. Hij klokte met Ulane de Coqurie (L’arc de Triomphe) af in 39.28 sec en stelde zo de zege veilig. Tim Wilks volgde met Quelbora Merze (Tarzan de Beaulieu) op de tweede plaats in 39.46 sec. De Ier Bertram Allen voegde, naast zijn overwinning bij de 7-jarige paarden, nog een vierde plaats toe aan zijn palmares. Met Calafrieda (Canto 16) klokte hij af in 39.71 sec. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions