Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/06/2018 08:01 - Algemeen

€ 142.000 voor dochter Ratina Gamma Z!

Vanavond sloot de 4-daagse Z Online Auction af met een fantastische apotheose! Fortina Z, dochter van de Olympisch gouden hengst For Pleasure en de kloon van de Olympisch gouden Ratina Z werd verkocht aan Mevr. Allix uit Zwitserland voor een recordbedrag van € 142.000!

Zeven hoogst exclusieve merries werden te koop aangeboden in de Z Online Auction, 5 van hen werden verkocht. Fortina Z verhuist naar Zwitserland. Lady D van ’t Roosakker, de volle zus van Kassander van ’t Roosakker werd voor € 69.000 gekocht door het Belgische Stud 2000, de fokkers van onder andere Dominator 2000 Z. Narcotique van ten Bos, dochter van Daytona de Muze, vindt haar nieuwe thuis in Brazilië. Tuttifrutti Pommex Z, dochter van Narcotique de Muze II, en Calgot Verdi, dochter van wereldkampioene Liscalgot, behaalden het vooropgestelde bedrag niet en blijven bij de verkoper.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions