Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/06/2018 22:52 - Jumping

CSIOY Hagen: De Brabandere in de prijzen

De internationale jeugd is deze week present in Duitsland voor de Future Champions van Hagen! Zowel de Young Riders als de Juniors kwamen vandaag reeds een eerste keer aan de start in een openingsrubriek rechtstreeks op tijd. Bij de Young Riders stond deze openingsrubriek op een hoogte van 1.40m en het was Pieter de Brabandere die direct voor een mooie prestatie wist te zorgen. De Brabandere zadelde voor deze rubriek de 9-jarige Cadiz M (Chippendale Z) en werd knap 6de nadat hij de klok had stilgezet op een tijd van 67.71 seconden.

 

De eerste winnaar van het concours werd de Fransman Paul Delforge. Die reed zijn 11-jarige Terre du Banney (Crown Z) naar een finishtijd van 60.10 seconden en was zo ruim sneller dan de concurrentie. Vervolgens kregen we een trio Duitsers met op de 2de plaats Mylen Kruse en de 8-jarige Chaccmo (Chaccomo). Kruse klokte af in 62.13 seconden en was zo 43 honderdsten van een seconde sneller dan Christin Wascher. Die vervolledigde zo het podium met de 12-jarige Queen Waltraud (Quidam de Revel). Net naast het podium strandde Franziska Müller. Zij finishte met de eveneens 12-jarige Cornet’s Boy (Cornet Obolensky) in 64.00 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de stek. De Zweedse Antonia Pettersson Häggström was de laatste die het sneller deed dan de Brabandere. Zij kruiste met haar 10-jarige Chickflick K (Hip Hop) de meet in 65.00 seconden.

 

Naast een 5de plaats was er voor de Brabandere ook nog een 16de plaats, ditmaal met de 10-jarige Darranty By Mdl (Warrant). Voor Thibaut Huyvaert met de 9-jarige Jessica de Laubry (Corland VDL) was er nog een 14de plaats.

 

TAGS   |   PIETER DE BRABANDERE   |   THIBAUT HUYVAERT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions