Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
07/12/2018 21:26 - Jumping

CSI2* Knokke: Vandenberk wint overtuigend!

Na de jonge paarden gisteren mochten vandaag ook de ruiters en amazones van de CSI2* en CSI3* aan de laatste week van het Summer Circuit van Knokke Hippique beginnen. In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie, die op de middag van start ging op de Albert Plage, kregen we een Belgische overwinning dankzij Limburger Jens Vandenberk en de 9-jarige Oblivion (Hermes de Reve). Vandenberk snelde in de 2de fase naar een finishtijd van 25.33 seconden en was zo meer dan 2 volle seconden sneller dan zijn eerste achtervolger.

 

Al moeten we in dit geval zeggen achtervolgster, want het was de Nieuw-Zeelandse amazone Lisa Cubitt die met haar eveneens 9-jarige Loughnavata Cedar (Luidam) het dichtst in de buurt wist te komen. Ze moest met haar finishtijd van 27.49 seconden echter duidelijk haar meerdere erkennen in Vandenberk. De 3de plaats bleef opnieuw in eigen land met Vincent Lambrecht en de 10-jarge S&L Through The Looking Blass (Arkan). Lambrecht, die afgelopen zaterdag met dit paard ook nog een rubriek wist te winnen, klokte af in 28.18 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. De Italiaanse amazone Martina Simoni haalde het podium dan weer net niet... Zij zette met de 15-jarige Winn Winn (Chin Chin) de klok stil op 28.36 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Ier Aidan Killeen nam dan weer de 5de plaats voor zijn rekening. Hij finishte met de 11-jarige Jackpot (Jazz Band Courcelle) in 28.72 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Verder in het klassement was er nog een 10de plaats voor Gill Cools met de 15-jarige Winsey (Guidam), een 11de plaats voor Fabienne Daigneux-Lange met de 9-jarige Delta Fee des Hazalles (Exploit de Roulard), een 15de plaats voor Wilm Vermeir met de eveneens 9-jarige Judge Hof Ter Zeedycke (Winningmood Van De Arenberg), een 18de plaats voor Thierry Goffinet met de ook al 9-jarige Eyecatcher Of Two Notes Z (Emilion) en een 21ste plaats voor Brecht Bille met de 8-jarige Kalinka van de Nachtegaele (Epleaser Van T Heike).

 

TAGS   |   JENS VANDENBERK   |   LISA CUBITT   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions