Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/04/2018 18:52 - Jumping

LGCL London: Philippaerts 9de in 2de ronde!

Nicola Philippaerts blijft zijn goede prestaties verderzetten in de Longines Global Champions Tour! Nadat hij gisteren tijdens de eerste ronde van de Longines Global Champions League een 11de plaats wist te behalen in het individuele klassement en daardoor zijn team, de London Knights, voorlopig mee aan de leiding hielp wist hij vanmiddag ook te scoren in de tweede ronde! Hij bleef met de 10-jarige hengst H&M Chilli Willi (Casall) opnieuw foutloos en strandde op de 9de plaats na een chronotijd van 78.51 seconden.

 

Helemaal bovenaan in het individuele klassement stond de Canadees Eric Lamaze. Die reed zijn 12-jarige ruin Chacco Kid (Chacco-Blue) door de eindmeet in 73.19 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven! En die concurrentie zat hem op de hielen want de Fransman Simon Delestre had er met zijn 13-jarige Hermes Ryan (Hugo Gesmeray) maar 35 honderdsten van een seconde meer tijd voor nodig om het parcours tot een goed einde te brengen. Ook de Italiaan Lorenzo de Luca wist zich van een podiumplaats te verzekeren. Hij reed de 11-jarige hengst Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker) door de finish in 73.71 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening. De Duitser Daniel Deusser, zijn collega bij de Stephex Stables, moest dan weer tevreden zijn met een plaats net naast het podium... Hij klokte met de 10-jarige hengst Tobago Z (Tangelo Van De Zuuthoeve) af in 73.89 seconden en werd zo 4de. Net als gisteren was de 5de plaats voor de Brit Ben Maher. Die deed in tegenstelling tot gisteren vandaag beroep op de 9-jarige Explosion W (Chacco Blue) en stopte de klok op 74.52 seconden.

 

Longines Global Champions League

 

De London Knights van Nicola Philippaerts en Ben Maher wisten hun goede uitganspositie van gisteren vast te houden en werden zo de winnaars van deze 13de manche van het seizoen! Zij wisten over beide rondes alle balken in de lepels te houden en behaalden vandaag een totaaltijd van 153.03 seconden. Het zilver was voor de Shanghai Swans van Daniel Deusser en Shane Sweenam. Deusser kreeg gisteren een springfout waardoor het teamtotaal uitkwam op 4 strafpunten, en dit in een tijd van 153.66 seconden. Ook de Miami Celtics van Shane Breen, Denis Lynch en Jessica Springsteen wisten 4 strafpunten te verzamelen. Breen en Lynch deden er vandaag echter samen 157.86 seconden over om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   DANIEL DEUSSER   |   ERIC LAMAZE   |   LORENZO DE LUCA   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions