Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/09/2018 19:46 - Jumping

BK Gesves: 78 foutlozen bij de 4-jarigen

In de gietende regen werd vanmorgen in het Cercle Equestre de l’Ecole d’Equitation in Gesves het startschot gegeven voor het Belgisch Kampioenschap jonge paarden. Om klokslag 09.00u waren het de 4-jarige paarden die als eerste de ring mochten betreden voor hun 1ste kwalificatie.

 

Van de 147 combinaties die aan de start verschenen wisten er 78 het basisparcours van pistebouwer Eugène Mathy tot een goed einde te brengen. Zowel Vanessa Casais als Frederik Dekens slaagden erin om maar liefst 3 paarden foutloos aan de meet te brengen. Casais deed dat met Imatoumy du Bavrou (Chellsini Z – F: Bavier - Rousseau), Impressionante de Rivereuille (Lando – F: Viviane Beernaert) en J’Adore (Phin Phin), terwijl Dekens met Cixi de Kestemont Z (Candillo Z – F: Kurt Van Den Eynde), de SBS-gekeurde hengst Iago Des Peupliers (Vigo D’Arsouilles – F: Laurence Meunier) en de Zangersheide-gefokte Balouto Van Paemel Z (Baloubet du Rouet – F: Stoeterij Van Paemel BVBA) de 0 op het scorebord wist te houden.

 

Verder hoorden onder ander ook Donaat Brondeel met de Hannoveraans-gekeurde hengst Breemeersen Cornet Star (Cornet Obolensky – F: Philipp Lingens), Virginie Thonon met de Zangersheide-gekeurde hengst Carlo du Piedroux (Calido I – F: Christina Ritschel), Robin Van Thillo met de eveneens Zangersheide-gekeurde hengst Airforce SBK Z (Air Jordan Z – F: Kristof Bijloos) en Dieter Vermeiren met de BWP-gekeurde hengst Opium VD Middelstede (Bisquet Balou C – F: Jef Adriaensen) tot de foutlozen.

 

Klik hier voor de uitslag. 

 

TAGS   |   FREDERIK DEKENS   |   VANESSA CASAIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions