Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/09/2018 20:12 - Jumping

CSI3* Opglabbeek: Winst voor T. Philippaerts

In het Sentower Park in Opglabbeek werd de openingsdag zonet afgesloten met de 1.40m hoofdrubriek voor de ruiters en amazones van de CSI3* competitie. Het was opnieuw de jonge Thibault Philippaerts die hier voor het beste resultaat wist te zorgen. Philippaerts, die vorige week ook al een hoofdrubriek wist te winnen op het Flanders Horse Event in Beervelde, stuurde zijn 10-jarige merrie Isoline Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg) naar een finishtijd van 59.57 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten.

 

De 2de plaats was voor de Braziliaan Joao Victor Castro, die zich ook al wist te klasseren in de voorafgaande openingsrubriek. Castro klokte met de 11-jarige Sir Landal Joter (Singular) af in 60.94 seconden en kwam zo toch bijna 1.5 seconde tekort om Philippaerts van de troon te stoten. De 3de plaats op het podium was voor de Britse amazone Chloe Winchester. Zij kruiste met de 9-jarige hengst Charming Fellow Z (Clinton) de meet in 63.93 seconden en wist zo de Zweedse amazone Erika Lickhammer voor te blijven. Lickhammer, die met haar stal gevestigd is in Nederland, finishte met de 11-jarige Toupie du Quesnoy (Ogrion des Champs) in 64.28 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Slowaak Bronislav Chudyba. Die klokte af in 65.17 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige ruin New York (Verdi TN).

 

Voor ons land was er nog een 8ste plaats voor ‘man in vorm’ Koen Vereecke met Lady Unexpected (Lord Pezi), een 9de plaats voor Cedric Volo met C Lano JT (Griseldi), een 11de plaats voor Jens Vandenberk met Tyson AZ (Tsar Hero) en een 13de plaats voor Savyana Verstappen met Hadise van de Wijngaardhoeve (Cicero Z Van Paemel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions