Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/10/2018 23:21 - Jumping

CSI3* Opglabbeek: 3de keer T. Philippaerts!

Er lijkt momenteel geen maat te staan op de jonge Thibault Philippaerts! In de Prijs Weidemann, een 1.45m rubriek, won hij vanmiddag in het Sentower Park al zijn 3de rubriek in de CSI3* competitie... En we zijn slechts 2 dagen ver! Samen met de 10-jarige Isoline Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg), waarmee hij ook gisteren al wist te winnen, kwam hij in deze tabel C foutloos aan de meet in 62.40 seconden en liet zo opnieuw de Brabançonne weerklinken!

 

De Nederlandse amazone Sanne Thijssen wist het dichtst in de buurt te komen van de Philippaerts telg. Zij klokte met de 12-jarige Bacardi (Numero Uno) echter af in 63.46 seconden en had zo toch ruim een seconde achterstand op onze landgenoot. Ook op het podium stond de Italiaan Antonio Alfonso. Die kruiste de meet in 65.75 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Dream Van Generhese (Indian Gold Van Castershoeve). Alfono was trouwens de laatste geklasseerde die alle balken netjes in de lepels wist te houden.

 

De 4de plaats was voor de Braziliaan Joao Victor Castro, die eerder op de dag ook al 3de was in de 1.40m ochtendrubriek. Castro kwam met de 11-jarige Sir Landal Joter (Singular Joter) aan de meet in 63.58 seconden, maar een springfout zorgde er echter voor dat die tijd herleid werd naar 67.58 seconden. Dat was ook het geval voor onze landgenoot Vincent Lambrecht... Die kwam met de 10-jarige S&L Through The Looking Glass (Arkan) binnen in 63.87 seconden, maar zag zijn tijd ook veranderd worden naar 67.87 seconden na het maken van een springfout.

 

Stéphanie Andries werd nog 6de met Javenia (Nonstop), Koen Vereecke 7de met Caspar (Verdi TN) en Jens Vandenberk 9de met Tyson AZ (Tsar Hero).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions