Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/11/2018 09:38 - Jumping

BK Gesves: 110 foutlozen bij de 5-jarigen

Op het Belgisch Kampioenschap voor jonge paarden in Gesves hebben ook de 5-jarige paarden er inmiddels hun 1ste kwalificatie opzitten. Zij werden verdeeld in 2 groepen, waarbij de eerste groep van 80 paarden donderdag al aan de start kwam na de 1ste kwalificatie voor de 4-jarige paarden en de tweede groep gisteren de dag mocht starten. Van de 212 combinaties die aan de start verschenen slaagden er 110 in om in het basisparcours van pistebouwer Eugène Mathy tot een goed einde te brengen.

 

Jordy Oostvogels en Steven Van Meersche waren daarbij de grote blikvangers. Zij wisten ieder met maar liefst 4 paarden een foutloze ronde te noteren. Oostvogels deed dat onder andere met de BWP-gefokte Noor C (Bisquet Balou C – F: Frans Lens), met wie hij ook al de klassieke cyclus wist te winnen. Maar ook met Namamia (Fantomas de Muze – F: Jules Van Roosbroeck), Nero P (I’m Special de Muze – F: Simonne Lefever) en Noisette Van De Ceulshaegen (Toulon – F: Luc Van Assche) wist hij alle balken netjes in de lepels te houden. Van Meersche bracht dan weer Valdes vk Z (Vigo D’Arsouilles – F: V. Van Kerckhove), Nistria d’O (Falco – F: Herman Claessens), Napoli van ’t Klavertje Vier (Vigo D’Arsouilles – F: Marc & Christel Van Duyse ) en Nasty-Flamme (Houston – F: C.v.b.a De Manekam ) foutloos aan de eindmeet.

 

Stijn Baert, Caroline De Laet, Matthias Hens en Katrijn Van Hoecke wisten het dan weer 3 paarden foutloos te doen in deze 1ste kwalificatie.

 

Klik hier voor de uitslagen.

 

TAGS   |   JORDY OOSTVOGELS   |   STEVEN VAN MEERSCHE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions