Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/08/2018 17:45 - Jumping

CSI2* Lier: Winst voor Anthony Wellens!

Onze landgenoot Anthony Wellens is vanmiddag in het Azelhof in Lier de eindlaureaat geworden van de Prijs Altez, een 1.40m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Wellens zadelde voor deze tabel A rechtstreeks op tijd de 11-jarige merrie Hope Van Het Krekelhof (Chin Chin) en wist de klok te stoppen op 59.34 seconden. 

 

De 2de plaats was net als gisteren voor de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Zij reed de 9-jarige Julysse (Epleaser Van ’T Heike) door de eindmeet in 59.69 seconden en kwam zo 35 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Ook Niels Bruynseels wist zich een naar een plaats op het podium te rijden. Hij kruiste met de 8-jarige Kinky Van ’T Heike (Epleaser Van ’T Heike) de meet in 59.86 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening. De 4de plaats ging naar de Duitse amazone Katharina Offel, die afgelopen week nog 2de werd in de CSI3* GP van Opglabbeek. Offel finishte met de 9-jarige Etna (Canturano) in 60.70 seconden en strandde zo net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa. Die zadelde met de 8-jarige merrie Kassandra Van ’T Heike ook een nakomeling van Epleaser Van ’T Heike en kwam over de eindmeet in 60.80 seconden.

 

Ook verderop in het klassement heel wat Belgen met een 7de plaats voor Filip Lacus met Chayan Z (Clinton I), een 10de plaats voor Benjamin Pieters met Cabbo (Contact Van De Heffinck), een 12de plaats voor Jeroen Appelen met Faith (Bugatti VDL), een 15de plaats voor Jos Verlooy met Herald Van ’T Ruytershof (Lord Z), een 16de plaats voor Constant Van Paesschen met Kid Pleasure D’Asschaut (For Pleasure), een 23ste plaats voor Stijn Van Opstal met Elias Van De Vinkhoeve Z (Echo Van ’T Spieveld), een 25ste plaats voor Thierry Goffinet met Tio De L’Huyne (Tinka’s Boy), een 28ste plaats voor Max Sebrechts met Karlin Van ’T Vennehof (Fantomas de Muze) en een 30ste plaats voor Lander De Bruyn met Estador (Contador).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions