Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/09/2018 11:06 - Jumping

CSI1* Lier: Winst voor Thierry Goffinet!

In het Azelhof in Lier stond er gisterennamiddag voor de CSI1* competitie ook nog een 1.25m rubriek op het programma. Daarin was het Thierry Goffinet die de eindlaureaat werd met de 9-jarige Diva De La Maison Rouge (Darco). In een tabel A rechtstreeks op tijd kwam de snelle Goffinet aan de meet in 59.71 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven.

 

De 2de plaats ging naar Frankrijk met Alexis Borrin en de 11-jarige Twist De Boilly (Gio Granno). Borrin, die zich de afgelopen dagen ook al enkele malen wist te klasseren, finishte in 61.53 seconden en had zo 80 honderdsten van een seconde voorsprong op de nummer 3 in de stand. Die eer viel dan weer te beurt aan de Nieuw-Zeelandse Lisa Cubitt die hiervoor kon rekenen op de 8-jarige Avalon Du Carpont (Jivaro Du Rouet). De andere plaatsen in de top 5 bleven in eigen land en daarvoor zorgden Steve Auwers en thuisamazone Maxime Hazebroek. Auwers reed zijn 13-jarige Checker 27 (Chico’s Boy) naar een finishtijd van 62.62 seconden terwijl Hazebroek met haar 9-jarige Jartelle Van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck) een eindtijd wist te noteren van 62.67 seconden.

 

Voor Mario Vermeire was er nog een 9de plaats VDS Indianapolis (Cicero Z Van Paemel) en voor Thomas Leemans een 10de plaats met Kigali Van Het Lambroeck (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   ALEXIS BORRIN   |   LISA CUBITT   |   MAXIME HAZEBROEK   |   STEVE AUWERS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions