Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/09/2018 10:08 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Openingsrubriek voor Thonon

In het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden ging gisteren na de rubrieken voor de jonge paarden ook de CSI3* competitie van start! In de openingsrubriek over een hoogte van 1.35m was het onze landgenote Virginie Thonon die de beste prestatie wist neer te zetten. In een tabel A in 2 fasen snelde ze met de 8-jarige Falbert SB (Numero Uno) door de meet in 25.36 seconden en zorgde zo voor een nieuwe Belgische overwinning.

 

Ook de Deen Lars Bak Andersen was in goede doen en legde beslag op zowel de 2de als de 3de plaats. Met de 10-jarige Lumbumbo (Ludwig Von Bayern) klokte hij af in 25.45 seconden terwijl hij er met de eveneens 10-jarige Casimir 162  (Cayado 3) maar 1 honderdste van een seconde langer over deed. Net naast het podium strandde dan weer de Duitser David Will. Die stopte met de 13-jarige Stakkato Rouge (Stakkato) de klok op 26.14 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte bleef opnieuw in eigen land dankzij Lander De Bruyn en de 7-jarige Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Reve). Zij haalden de eindmeet in 26.31 seconden.

 

Verder was er nog een 14de plaats voor Bart Clarys met Geste van de Vihta (Zirocco Blue VDL) en een 20ste plaats voor Bunoit Moeskops met Kiarado (Diarado).

 

TAGS   |   LANDER DE BRUYN   |   LARS BAK ANDERSEN   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions