Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/09/2018 22:24 - Jumping

CSI5 Waregem: Bruynseels 3de in hoofdrubriek

Op de Waregem Horse Week werd de dag vanavond afgesloten met de 1.55m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. Niels Bruynseels zadelde daarin de 9-jarige Delux van T&L (Toulon) en wist zich samen met 4 anderen combinaties te plaatsen voor de barrage. Daarin hield de Mechelaar opnieuw alle balken netjes in de lepels en verzekerde zich van een podiumplaats na een chronotijd van 36.87 seconden.

 

De overwinning moest hij echter laten aan de Turkse ruiter Derin Demirsoy. Die rekende voor deze rubriek op de 15-jarige Dadjak Ter Puttenen (Toulon) en wist de chrono te stoppen op 36.08 seconden. De 2de plaats was voor de Duitser Ludger Beerbaum met zijn inmiddels 15-jarige schimmelmerrie Chiara 222 (Contender). Zij kruisten de meet in 36.44 seconden en wisten zo dus Bruynseels nog net voor te blijven. De 4de plaats ging dan weer naar de Portugese topamazone Luciana Diniz. Die kwam met haar 10-jarige Camargo 2 (Canturo) foutloos door de meet in 38.29 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. De Fransman Simon Delestre tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij kreeg met de 13-jarige Chadino (Chacco Blue) een springfout en dit in een tijd van 36.34 seconden.

 

Gregory Wathelet werd nog 7de met Eldorado van het Vijverhof (Thunder Van De Zuuthoeve), Jérôme Guery 10de met Kel’Star du Vingt Ponts (Kannan) en Olivier Philippaerts 12de met Icos (Cicero Z Van Paemel).

 

TAGS   |   DERIN DEMIRSOY   |   LUCIANA DINIZ   |   LUDGER BEERBAUM   |   NIELS BRUYNSEELS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions