Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/09/2018 12:08 - Jumping

CSI2* Waregem: Ochtendwinst voor Thomas!

Op de Waregem Horse Week startte deze slotdag vanmorgen op de Experza Arena met een 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd. We kregen een volledig Belgisch podium met op kop Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas. Samen met de 13-jarige merrie Caretina (Cartino 2) zette hij een chronotijd van 56.11 seconden op het scorebord en was zo beduidend sneller dan de concurrentie.

 

De 2de plaats ging naar Koen Vereecke, die eerder deze week al enkele rubrieken wist te winnen. Hij finishte met de 9-jarige Diadarco van Evendael Z (Diamant de Semilly) in 59.54 seconden en moest zo vandaag een nieuwe overwinning uit handen geven. De 3de Belg op het podium was Limburger Alexander Housen. Die reed de 14-jarige Esprit van de Wellington (Orlando) door de meet in 60.24 seconden en had zo dus ook opnieuw een klassering te pakken. Ook de 4de plaats bleef nog in eigen land en daarvoor zorgde Hendrik Denutte. Die kruiste met de 8-jarige Kalinka Van ’T Heike (Gold Fever van ’t Heike) de meet in 64.57 seconden en strandde zo naast een podiumplaats. De top van het klassement werd op de 5de plaats afgesloten door Noel Fauntleroy. Die reed de 10-jarige Mae (Vegas) naar een finishtijd van 64.80 seconden.

 

Al andere volgprijzen waren voor landgenoten met op de 6de plaats Wouter Devos met Julyssi Van Orti (Cicero Z Van Paemel), een 7de plaats voor Jean-Christophe De Grande met Kimono Vd Bisschop (Ogano Sitte), een 8ste plaats voor Boris Mauroy met Caruso de La Pomme (Bamako de Muze), een 9de plaats voor Tatiana Troiani met Cash Flow III (Calato), een 10de plaats voor Arnaud Gaublomme met Caol IIa Birdavenue (Eros Platiere), een 11de plaats voor Damien Haelterman met Farn (Querly Elvis) en een 12de plaats voor Kevin Gielen met Jiqueenturo Di Luna (Canturano).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   GILLES THOMAS   |   HENDRIK DENUTTE   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions