Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2018 13:22 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Winst voor Gerard O’Neill!

In Opglabbeek werd vanmorgen gestart met de Prijs Philippaerts – We live horses, een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie! 113 combinaties verschenen in de ring in deze tabel A in 2 fasen special waarvan het er maar liefst 59 dubbel foutloos wisten te doen.

 

Op kop van het klassement zagen we de Ierse ruiter Gerard O’Neill. Die zadelde de 8-jarige Castlefield Cass (Cassidee) en stuurde zijn ruin naar een finishtijd van 25.00 seconden. De andere 2 podiumplaatsen gingen naar Brazilië met op de 2de plaats Cassio Rivetti en de eveneens 8-jarige Kaiser van het Lambroeck (Nabab de Reve). Zij wisten de klok te stoppen op 26.02 seconden en hadden zo 9 honderdsten van een seconde voorsprong op hun landgenoot Marlon Modolo Zanotelli. Die vervolledigde zo het podium en kon daarvoor rekenen op de 8-jarige Errol (Luidam). Net na Zanotelli kwam de Australische amazone Georgina Harvey. Die kwam met de 12-jarige Que Sera (Quinar) aan de meet in 26.59 seconden en wist zo de Colombiaan Dayro Arroyave achter zich te houden. Die finishte met de 10-jarige Decco (Van Gogh) in 26.88 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Voor ons land was er een 6de plaats voor Eric Lombard met Vani ‘ Fraize (Vigo D’Arsouilles), een 12de plaats voor Laetitia Surin met Carlina des Vergers Z (Clapton VDL), een 13de plaats voor Wilm Vermeir met Calorie Vh Marienshof Z (Clinton), een 24ste plaats voor Pieter Clemens met Denver de Liebri Z (Diamant de Semilly) en een 27ste plaats voor opnieuw Wilm Vermeir, dit met Kigali Vd Bisschop (Nabab de Reve).

 

TAGS   |   CASSIO RIVETTI   |   GERARD O'NEILL   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions