Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/10/2018 10:25 - Jumping

CSI2* Moorsele: Winst voor Gilles Thomas!

In Moorsele stond gisterenavond als slotrubriek de 1.45m Longines Rankingproef op het programma. 12 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage nadat ze in het basisparcours alle balken netjes in de lepels wisten te houden. De overwinning bleef in eigen land dankzij Gilles Thomas en zijn 8-jarige Konak (Nabab de Reve). Thomas snelde naar een finishtijd van 36.02 seconden en had zo net geen 2 volle seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

Die eer viel te beurt aan de jonge Ier Harry Allen. Die rekende op de 9-jarige Dis Moi Tout de Clairbois (Ugano Sitte) en stopte de klok op 38.01 seconden. Voor Vincent Lambrecht was er net als in de voorafgaande 1.35m rubriek een 3de plaats. Hij kruiste met de 9-jarige Carlos Jd Z (Canturo) de meet in 38.96 seconden en bleef zo ook onder de grens van de 40 seconden. Ook de 4de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Rik Hemeryck met de 11-jarige Tum Play du Jouas (Querlybet Hero). Zij hadden er 40.28 seconden voor nodig om hun barragrit af te leggen en strandde zo net naast het podium. De Brit Steven Franks tenslotte was goed voor de 5de plaats. Hij hield het met de 12-jarige Brutus III (Billy Congo) ook foutloos en wist de klok te stoppen op 44.32 seconden.

 

Ook verderop nog heel wat Belgische klasseringen met een 6de plaats voor Gille Nuytens met Jade S (Diarado), een 8ste plaats voor Aubri Noyez met Quenndal de Lojou HDC (Le Tot de Semilly), een 9de plaats voor Arnaud Gaublomme met Jazira van het Bildeken (Cicero Z Van Paemel) en een 11de plaats voor Elisa Strubbe met Gladiator Van ’T Paradijs (Shindler de Muze).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   HARRY ALLEN   |   RIK HEMERYCK   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions